Ann is een ademcoach, een breathworker.

ann de brucker
lifecoach

Je ademt zoals je leeft! Je leeft zoals je ademt. In sommige talen betekent ‘adem’ hetzelfde als ‘ziel, leven bewustzijn, prana’. God schiep de mens uit stof en de mens kwam tot leven via de adem die hij werd ingeblazen.

Ademen is het meest natuurlijke wat er is. We doen het op automatische piloot duizenden keren per dag. We denken er niet over na. We leerden ook nooit hoe het moet. En toch is het immens belangrijk.

Jouw manier van ademen vertelt mij veel over hoe jij in het leven staat.

Er zit geen oordeel op jouw ademhaling. Je adem toont jou gewoon hoe het werkelijk met jou gaat.

Via ademsessies, bewust verbonden ademen kan je jezelf weer meer ruimte geven, kan je energieblokkades en trauma’s oplossen, kan je helen, kan je genezen, kan je weer in je kracht komen. Het is wonderbaarlijk wat wij, mensen, zelf kunnen rechtzetten via onze ademhaling. We hebben zoveel zelfhelend vermogen in ons lichaam.

De vraag is: gebruiken we onze ademhaling ook daarvoor?

breathwork
therapie

Ademen we om ons lichaam en onze geest te ondersteunen en te helpen?

Of is onze adem onbelangrijk geworden? En dat zegt dan onmiddellijk ook veel over hoe je over jezelf denkt…

Ik wil echt heel graag iedereen laten ervaren hoe groot het zelfhelend vermogen van het lichaam is en hoe waardevol ademwerk hierbij is.

Ann is tegelijk ook healer, want zij maakt tijdens de ademsessies ook gebruik van energetisch werk en lichaamswerk of bodywork om de beste resultaten te behalen. (na aftoetsing met de klant)

Water rebirthing: Ann begeleidt ook breathwork in het warme water.

Er is mogelijkheid om ademwerk te doen in water van 38° zodat we de baarmoeder ervaring kunnen oproepen en prenatale trauma’s kunnen helen. The womb experience. Enkele keren per jaar bestaat de mogelijkheid om dit te ervaren. Je mag je gegevens nalaten als je hiervoor interesse hebt. En dan kunnen we het zwembad afhuren hiervoor.

water rebirthing